Producten in ‘de strijd’ tegen het Coronavirus

Producten in 'de strijd' tegen het Coronavirus

Van Buuren volgt de regels van het RIVM nauwkeurig en wil ook haar relaties hierin, waar mogelijk, ondersteunen door middel van artikelen die gebruikt kunnen worden in ‘de strijd’ tegen het Coronavirus. 

Wat te denken van het handige hulpmiddel om de veel gebruikte deurkruk te openen middels een onderarmbediening of desinfecterende handgel voor jou en je medewerkers. Ook mondmaskers en handschoenen zijn tegenwoordig steeds meer te zien op de bouw. 

FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening

FSB ontwikkelde deze handloze bediening van deuren om  virusoverdracht via de deurkruk zo veel mogelijk te beperken. De FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening wordt over de bestaande deurkruk geschoven en gemonteerd met twee schroeven. Het bedieningsvlak bevindt zich boven op de deurkruk. De deur kan nu gemakkelijk en veilig geopend en gesloten worden met de onderarm. Hij is toepasbaar op alle standaard deurkrukken in vierkant of ronde uitvoering met een diameter of een hoogte van 18-25 mm. 

Bestel hier uw deurkrukbevestiging voor onderarmbediening
Medilive desinfecterende handgel

Deze hygienische handgel werkt zonder water en bevat 70% alcohol zodat jij je handen goed kunt reinigen en daardoor de kans op virusoverdracht verkleind. 

Bestel hier uw desinfecterende handgel

 

  Beschermingsset

Deze set bevat een stofmasker, handschoenen en gel. In sommige landen is het verplicht om buitenshuis een mondmasker te dragen en op veel locaties
werkt men ook nog met handschoenen en desinfecterende hand-gel ter extra bescherming.
We zien deze voorzorgsmaatregelen niet alleen terug in contactberoepen maar in steeds meer andere sectoren zoals, het hotelwezen, luchtvaart,
winkels en ook in de bouw!

Wil jij jouw personeel, cliënten of klanten ook graag extra bescherming bieden? Dat kan nu snel en eenvoudig met deze kant en klare1-persoonssetjes.
De Inhoud van een setje bestaat uit:
– 2x adembeschermingsmaskers
– 2 paar nitrile handschoenen
– 1x desinfecterende hand-gel (60 ml)
– Gebruiksaanwijzing

Bestel hier uw beschermingsset