Duco

De innovatieve ventilatiesystemen van Duco zorgen in ieder renovatie- of nieuwbouwproject voor een gezond binnenklimaat. Zo geniet uw klant altijd van optimale luchtkwaliteit.

Duco: voor optimale luchtkwaliteit

Bij Duco staat de gezondheid van de gebruiker centraal. Daarom ontwikkelde het in 1991 opgerichte Belgische bedrijf een aantal innovatieve ventilatiesystemen. Deze leveren via een natuurlijke weg zuurstof aan elk gebouw, zonder omslachtige toevoerkanalen. Zo combineert Duco basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering voor optimale luchtkwaliteit.

Ventilatiesystemen voor renovatie

Voor renovatieprojecten kunt u het beste gebruik maken van het Duco CO2 System. De bijbehorende ventilatieroosters zijn zelfregelend en zorgen voor de juiste toestroom van verse lucht. Zoekt u een installatie voor afvoer van vochtige lucht in natte ruimtes? Dan is de DucoBox Silent precies wat u zoekt.

Prijswinnende installatietechniek voor nieuwbouwprojecten

Een gezond binnenklimaat is ook in nieuwbouwprojecten een must. Daarom vindt u bij Van Buuren ook het DucoTronic System. Met dit systeem won Duco in 2008 de “New Vision” innovatieprijs. In dit ventilatiesysteem meten elektronisch gestuurde toevoerroosters het CO2-gehalte en passen daar de ventilatievraag op aan. Zo wordt er alleen geventileerd wanneer dat nodig is, én in afgepaste hoeveelheden.

Ventilatiesysteem voor energiezuinige woningen

Wanneer u aan nieuwbouwprojecten werkt, zult u steeds vaker te maken krijgen met energiezuinig bouwen. Ook de ventilatiesystemen die u gebruikt moeten aan meer regels voor energiezuinigheid voldoen. Daarbij kan de DucoBox Energy u helpen. Deze WTW-unit heeft een unieke 2-zonesturing, een automatisch regelsysteem en is de stilste in zijn soort. Daarmee behaalt u zeker aanzienlijke energiewinst.