Van Buuren Academy – Opleiding ‘Erkend installateur Duco Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen’

Duco - Van Buuren Academy 1

Omdat een goed werkend ventilatiesysteem staat of valt met de kwaliteit van de installatie, heeft Van Buuren samen met Duco een eigen Academy opgericht die gericht is op het opleiden van installateurs.
De opleiding tot erkend installateur van Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen beperkt zich niet alleen tot de zuivere theoretische productvoorstelling, ook aan de praktische benadering wordt er voldoende aandacht besteed.

 

Op 22 en 23 februari heeft Van Buuren een grote groep installateurs mogen verwelkomen die deze opleiding hebben gevolgd in het de trainings- en vergaderruimte bij Van Buuren te Rijssen.

Duco - Van Buuren Academy 2 Duco - Van Buuren Academy 3

Tijdens de opleiding is de klemtoon gelegd op het verbeteren van de vaardigheden en productkennis van de aanwezige installateurs.

Er is onder andere uitgebreid ingegaan op de inregeling van de ventielen en afvoerventilatoren, en het onderhoud van de diverse systemen. Aan het einde van deze training zijn de installateurs die deze training hebben gevolgd benoemd tot VIP Partners van Duco & Van Buuren en ontvingen zij de unieke Duco netwerktool waarmee ze in staat zijn de Duco systemen zelf volledig in te regelen.

Duco - Van Buuren Academy 4 Duco - Van Buuren Academy 5

Duco - Van Buuren Academy 6Wenst u ook volledig kosteloos een opleiding aan de Van Buuren Academy te volgen, verstuur dan onderstaand formulier in en wij informeren u over de mogelijkheden.

Bedrijfsnaam *

Naam *

E-mailadres *

Telefoon *

Eventuele opmerking