Bedrijfsprofiel

De Van Buuren Groep bestaat uit Van Buuren B.V., Redblok B.V., Hollandse IJzerwarenhandel B.V. en Van Buuren Bouwmarkt B.V..

Met als kernactiviteit de groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag en ventilatietechniek richt de Van Buuren Groep zich op de toelevering in de bouw-, installatie- en timmerfabriekensector. De afzet vindt vooral plaats in het Oosten, Noorden en Midden van het land.

We zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen en bouwbeslag en zijn één van de grootste leveranciers van ventilatietechnieken waarvan ventilatieroosters, suskasten, muurroosters, dempers en vraag- en elektronisch gestuurde ventilatiesystemen onderdeel uitmaken. Ook kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen.

Daarnaast hebben we een breed assortiment hand- en elektrisch gereedschap op voorraad en ook op het gebied van werkkleding en werkschoenen, veiligheids- en Arbo-artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

De Van Buuren Groep is lid van de Ivana Groep waar Ivana als huismerk wordt gevoerd.

Vanuit de hoofdvestiging in Rijssen worden een aantal zaken centraal geregeld. Het betreft administratie, ICT, marketing & reclame, logistiek en inkoop. Ook bevind zich hier een verkoopvestiging en een afhaalcentrum voor de regionale afnemers. Andere vestigingen van Van Buuren vindt u in AlmeloApeldoorn, Doetinchem, Hengelo en Zwolle. Redblok heeft als thuishaven Barneveld, de Hollandse IJzerwarenhandel vindt u in Soesterberg en Van Buuren Bouwmarkt is gevestigd in Wierden.

De vestigingen in Almelo en Wierden bedienen naast de aannemerij ook de doe-het-zelver, de klussenier en de particulier met een hierop afgestemd bouwmarktassortiment.

‘Van Buuren… meer dan een groothandel’