• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
Iphone alt

leestijd 2 minuten

Heeft u snel een gelijksluitende set cilinders nodig voor woning of bedrijfspand?

Onze cilinder- en sleutelservice regelt het voor u. Wij hebben diverse cilindersets, in verschillende prijsklasses en in verschillende maatvoeringen op voorraad, zodat u snel geholpen bent. Tevens beschikt onze sleutelservice over de meest geavanceerde sleutelmachines, waardoor we snel en eenvoudig sleutels van nagenoeg alle merken voor u kunnen bijmaken. Ook sleutels met patent of certificaat kunnen we op vertoon van het certificaat dupliceren of bij de fabrikant voor u nabestellen.

Sluitsystemen; veilig, praktisch en flexibel

U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke ruimtes en specificeert daarmee de toegangsrechten. Ideaal voor wooncomplexen, bedrijven en organisaties waar meerdere medewerkers werkzaam zijn. Het opstellen van een sleutelplan of sluitplan kan zeer complex zijn. Aan de hand van een sluitplanmatrix maken onze specialisten voor u een compleet sluitplan dat past bij uw situatie of die van uw klant. Daarbij houden we ook rekening met een eventuele toekomstige groei van uw bedrijf en/of sluitplan.

Voor onze sluitsystemen gebruiken we alleen cilinders van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende merken, waaronder ook gecertificeerde cilinders welke voldoen aan het SKG** of zelfs SKG*** keurmerk. Daarmee is uw sluitplan verzekerd van een lange levensduur en weet u zeker dat uw deuren perfect beveiligd zijn.

Voor meer controle en veiligheid kunt u kiezen voor cilinders met patentbescherming. Deze cilinders worden geleverd met een (eigendoms)certificaat. Het bijmaken van sleutels is alleen mogelijk op vertoon van dit certificaat. Zo heeft u altijd zicht op de sleutels die in omloop zijn. Ook nemen we u graag het beheer van het systeem uit handen, waarbij wij het (eigendoms)certificaat (in een kluis) bewaren en er géén ongeoorloofde sleutels en/of cilinders in omloop komen.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de sluitplanmatrix of maakt u gebruik van een complex sluitplan en/of wilt u uw bestaande cilinderset uitbreiden of gewoon extra (cilinder)sleutels bij laten maken? Onze (sleutel)specialisten helpen u graag. 

Ook bieden wij de mogelijkheid om elektronische toegang te combineren met uw mechanische sluitplan, vraag naar de mogelijkheden.

calculatie@van-buuren.com

Naar boven