• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
Iphone alt

leestijd 2 minuten

Salto toegangscontrole: De slimme sleutel tot toegangsbeheer.

De toegangscontrole van Salto, tegenwoordig zie je het bijna overal binnen bedrijven.

Al jarenlang staat SALTO synoniem voor innovatieve oplossingen die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design voor vrijwel elk type deur en gebouw. Het systeem biedt elektronische beveiliging voor controle van toegang tot gebouwen en ruimtes. Salto maakt gebruik van geavanceerde technologie, zoals elektronische sleutels met RFID- of NFC-technologie, om toegangsrechten te beheren. Salto-systemen kunnen zowel online als offline functioneren, met een focus op flexibiliteit, veiligheid en het bieden van gedetailleerd beheer via software. Deze oplossingen worden al gebruikt in veel verschillende sectoren, waaronder onderwijs, gezondheidszorg en bedrijfsomgevingen.

Maar waarom kiezen voor Salto’s toegangscontrole? De voordelen van dit geavanceerde systeem zijn talrijk en bieden aanzienlijke meerwaarde voor gebruikers. Benieuwd naar de specifieke voordelen? Lees dan hieronder verder.

Wie en wat is Salto nou eigenlijk?

SALTO is bekend geworden door veel baanbrekende technologieën zoals het eerste elektronische, batterij-gevoede, RFID deurbeslag, het SALTO Virtuele Netwerk (SVN), de Data-on-Card technologie met de gepatenteerde lees & schrijf functionaliteit en gecodeerde data overdracht. SALTO was één van de eerste fabrikanten die geloofde in cloud-based toegangscontrole en heeft zich daarmee ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van Keys-as-a-Service. Het uitgebreide portfolio van SALTO omvat vandaag de dag software beheersystemen, cloud-based oplossingen en mobiele applicaties voor elk bedrijf.

Stijlvol ontwerp en geavanceerde innovaties op het gebied van toegangscontroletechnologie zijn een handelsmerk van SALTO. En met het brede assortiment elektronische sloten legt SALTO de lat, voor deze toch al hoge standaard, nog hoger.

toegangscontrole@van-buuren.com

Naar boven