• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
Iphone alt

leestijd 2 minuten

Luchttoevoer is al jaren één van onze specialisaties.

Dagelijks brengen we gemiddeld zo’n 90% van onze tijd binnen door, thuis, op het werk, in een zorginstelling of op school. Door onze dagelijkse activiteiten stapelen vocht, vuil en CO2 zich op en vervuilen het binnenklimaat. Een verkeerd binnenklimaat is niet alleen slecht voor de gezondheid, het kan ook leiden tot problemen aan uw gebouw. Het is dus van uiterste noodzaak om de lucht binnenin gebouwen op regelmatige wijze te verversen.  

Correct ventileren is noodzakelijk en vraagt voor iedere situatie een andere benadering.

Van Buuren is al sinds 1992 een van de grootste dealers van DUCO Ventilation & Sun Control. 
Deze unieke samenwerking heeft ertoe geleid dat de namen Van Buuren en DUCO onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Als specialist in ventilatie en zonwering brengt DUCO oplossingen die zorgen voor een gezond binnenklimaat in gebouwen. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, voor iedere situatie is een oplossing te bieden. Ook bij goed geïsoleerde nieuwbouwprojecten kunnen de energiekosten dankzij een slim en efficiënt ventilatiesysteem sterk worden verminderd. 

Intensieve ventilatie in warme maanden.

Doordat woningen steeds beter worden geïsoleerd, kan binnengedrongen warmte heel moeilijk het gebouw verlaten. Om een uitstekend comfort van de woning te kunnen waarborgen moeten we aan de ene kant; het gebouw beschermen tijdens de warme uren van de dag (zonwering) en ’s nachts gratis koelere lucht gebruiken om het gebouw af te koelen (ventilatieve koeling). 

Dankzij een uitgebreid assortiment, gaande van mechanische ventilatie, luchtkanaalsystemen, muur- en raamroosters, lamellenwandsystemen en zonwering heeft Van Buuren samen met DUCO alles om handen om complete en gedetailleerde ventilatieadviezen af te geven. Tevens hebben wij een assemblageafdeling waar wij dagelijks honderden ventilatieroosters op maat maken naar wens van de klant.

Heeft u een project? Bezorg het ons en wij helpen vrijblijvend uw project te laten slagen. 

ventilatietechniek@van-buuren.com

Naar boven