• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
Iphone alt

leestijd 2 minuten

Ontmoet ons team - Patrick Mulder

Algemene introductie: 
Ik ben Patrick Mulder, 27 jaar oud, werkzaam bij Van Buuren sinds september 2020. Mijn rol is Hoofd Magazijn, waar ik verantwoordelijk ben voor magazijnactiviteiten, personeelsplanning en projecten, terwijl ik ook het magazijnpersoneel aanstuur. Bij Van Buuren werken we in teamverband, waarbij een gezellige sfeer samengaat met hard werken.

Passie voor Techniek: 
Mijn interesse in logistiek begon in mijn jeugd door mijn vader, een vrachtwagenmonteur. Na mijn Havodiploma studeerde ik Logistics Engineering aan de Hogeschool Windesheim. De voortdurende ontwikkelingen in de logistiek maken deze branche boeiend voor mij. Mijn favoriete project was het opzetten van de Kardex kasten.

Uitdagingen:
Een grote uitdaging is de digitalisering, waarbij ik moet zorgen voor een soepele overgang en uitleg aan het personeel dat gewend is aan oude processen. Dit vergt geduld en een goede communicatieaanpak. De aanpak hoe je veranderingen vertelt aan medewerkers die al jaren hetzelfde proces uitvoeren is hierbij het belangrijkst, dit heb ik al vanaf het begin van mij opleiding gehoord. Om dit nu daadwerkelijk uit te voeren in de praktijk is een grot uitdaging, maar die gaan we graag aan.

Team Van Buuren: 
De teamgeest bij Van Buuren is uitstekend. Als familiebedrijf met een open-deur beleid werken we samen aan het beste resultaat. De personeelsvereniging draagt ook bij aan een goede sfeer.

Persoonlijke ontwikkeling: 
Sinds ik bij Van Buuren werk, ben ik gegroeid tot Hoofd Magazijn. Het bedrijf heeft me de kans gegeven en ondersteund in deze rol. Advies voor toekomstige medewerkers: Bij Van Buuren zijn er veel mogelijkheden tot doorgroeien en de werksfeer is prettig. Buiten werktijd zijn er ook goede activiteiten georganiseerd. Voor toekomstige medewerkers die willen gedijen in de technische groothandel, zou ik zeggen: ga ervoor! De technieksector is altijd in beweging, wat het zeer uitdagend maakt.

Naar boven