• Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren medewerkers
  • Goed voorraadbeheer
  • Just in time leveringen
Iphone alt

leestijd 2 minuten

Het Van Buuren voorraadbeheersysteem

Het Van Buuren voorraadbeheersysteem, gebaseerd op het Kanban-systeem, is een effectieve manier om de voorraad beter te beheren en te optimaliseren. 

Kanban is een visueel systeem voor het beheren van workflow en voorraadniveaus. Het biedt een gestroomlijnde aanpak om de efficiëntie te verhogen, verspilling te verminderen en de juiste hoeveelheid voorraad op het juiste moment te hebben.

Het Van Buuren voorraadbeheerssysteem is uitermate geschikt voor bedrijven die te maken hebben met een relatieve gestandaardiseerde productie. Doordat de juiste producten altijd op voorraad zijn is het proces bij u niet afhankelijk van de aanlevering van deze producten/materialen.

Het implementeren van het Van Buuren voorraadbeheerssysteem kan leiden tot een meer georganiseerde, efficiënte en klantgerichte aanpak van werkprocessen, iets wat resulteert in veel voordelen voor organisaties in diverse sectoren.

Eenvoudig bestelproces
Het systeem vereenvoudigt het bestelproces door ons “bakken-omruil systeem”. Lege bakken worden opgehaald door onze chauffeur en komen binnen enkele dagen weer gevuld terug. 

Efficiënt 
Het Kanban-systeem bevordert de efficiëntie door middel van beperkte werkvoorraden.

Duurzaam
Door het verminderen van overbodige voorraad en het optimaliseren van het bestelproces draagt het systeem bij aan duurzaamheid. Het helpt verspilling van afval/verpakkingsmateriaal te verminderen en bevordert een meer verantwoorde voorraadbeheeraanpak.

Voorraadbeheer
Het Van Buuren voorraadbeheerssysteem helpt het beheren van voorraadniveaus op een nauwkeurige manier. Aangezien de aanwezige voorraad direct gekoppeld is aan de voorraadbehoefte helpt het om te voorkomen dat er te weinig of teveel voorraad aanwezig is.

Flexibel
Het Kanban-systeem is flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast. Dit maakt het geschikt voor diverse bedrijfsomgevingen.

Overzichtelijk
Een overzichtelijke en transparante weergave van de voorraadniveaus.

Kortom: Het combineert operationele efficiëntie met duurzaamheid en flexibiliteit, wat resulteert in een beter beheer van de supply chain.

calculatie@van-buuren.com

 

Naar boven