Projectbureau

Het projectbureau is binnen de Van Buuren Groep het aanspreekpunt voor uw wensen op het gebied van elektronische toegangscontrole en domotica. Daarnaast zijn wij graag uw partner voor al uw vragen omtrent automatische deursystemen en elektromechanische sloten.

Ook montage en onderhoudsplannen behoren tot onze mogelijkheden. Wij adviseren bedrijven, zorginstellingen, scholen en bouwbedrijven bij het maken van klantspecifieke oplossingen. We inventariseren uw wensen, adviseren over de mogelijkheden en maken passende oplossingen voor u als het gaat om toegangscontrole in de breedste zin.

U kunt gebruik maken van één van onze projectadviseurs als het gaat om het ontwerpen van een sluitsysteem, toegangscontrole en het opstellen van hang- en sluitwerkstaten. Met onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij aan de hand van bestektekeningen een compleet overzicht van het benodigde hang- en sluitwerk maken. Wij willen daarvoor graag zo vroeg mogelijk met u om de tafel zodat we een passend advies kunnen geven voor uw project.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs, zodat u gezamenlijk kunt bekijken waar de Van Buuren Groep u kan ondersteunen.

Contactformulier projectbureau

  Klantnummer

  Bedrijfsnaam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Geslacht *

  ManVrouw

  Voorletters *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen

  Wij willen graag *

  Persoonlijk adviesSpecifieke documentatie