Toolbus

‘Goed gereedschap is het halve werk’

Dat dit geen loze kreet is, maar de absolute waarheid zal natuurlijk iedereen beamen.

De Van Buuren Groep kan vrijwel alle gereedschappen die gebruikt worden in de bouw, industrie, interieurbouw en installatietechniek leveren, maar de vraag is vaak welk gereedschap er gebruikt moet worden. Hiervoor heeft de Van Buuren Groep niet alleen gespecialiseerde en ervaren verkopers in de binnendienst, maar ook in de buitendienst. Op deze manier kunt u dus zowel telefonisch als persoonlijk geadviseerd worden.

Voor het persoonlijke advies is er een volledig ingericht Toolbus. Op uw verzoek komen wij naar de locatie waar u advies nodig heeft. U hoeft dus niet zelf meer naar een vestiging van de Van Buuren Groep te rijden om op zoek te gaan naar het – voor uw klus – geschikte gereedschap, maar de Toolbus komt naar u toe! Zo kan, door het bekijken van een situatie ter plekke of een demonstratie van een bepaalde machine, gekeken worden of deze machine ook daadwerkelijk aan uw eisen voldoet. Uiteindelijk scheelt het u dus tijd en kunt u de werkzaamheden doen waar u goed in bent.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de heer Jan Broeze, 06 – 53 62 97 50 voor een advies of een vrijblijvend bezoek van onze Toolbus. Nu een aanvraag indienen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.

Contactformulier toolbus

  Klantnummer

  Bedrijfsnaam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Geslacht *

  ManVrouw

  Voorletters *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen

  Wij willen graag *

  Persoonlijk adviesSpecifieke documentatie