Merken

Onze merken in één overzicht

Bekijk hieronder voor welke merken u bij ons terecht kunt:

Makita logo

Makita

Bij Van Buuren Groep kunt u terecht voor al uw machines en accessoires van Makita. Het merk staat door ruim 102 jaar ervaring bekend om haar kwaliteit en vertrouwen.

Festool logo

Festool

Het merk voor de perfectionist! Festool heeft al meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige elektrisch gereedschap.

Milwaukee logo

Milwaukee

Milwaukee is een toegewijde leverancier van elektrisch gereedschap. Met meer dan 90 jaar ervaring innoveert het bedrijf.

DeWalt Logo

DeWalt

Een van de meest erkende professionele merken van elektrisch gereedschap! Het merk richt zich op professionele eindgebruikers en heeft ruim 95 jaar ervaring.

Hardbrass

Als u op zoek ben naar deurbeslag of brievenbussen voor woningen en projecten, kunt u bij Van Buuren terecht voor het complete assortiment van Hardbrass.

Hoppe logo

Hoppe

Van Buuren is het adres voor het merk Hoppe, wat garant staat voor specialistisch raam- en deurbeslag. Sinds de oprichting in 1952 maakt het merk specialistisch bouwbeslag voor raamwerk en deuren.

Ivana logo

Ivana

Ivana is een huismerk van Van Buuren. De producten van dit merk zijn veelal gericht op de ijzerwarenhandel en bevatten gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk

Salto logo

Salto Systems

Bij Van Buuren kunt u terecht voor de producten van Salto Systems. Wilt u binnen uw bedrijfspand alleen toegang verlenen aan de juiste personen, of verschillende toegangsniveaus toepassen?

Maco logo

Maco

De producten van MACO bestaan onder andere uit schuifdeursystemen, raam- en deurbeslag. Al deze productseries voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen en worden voor 98% in-house geproduceerd.

test 2

Fristads

Niets neemt de plaats in van hard werken en met Fristads werkkleding haal jij het beste uit jezelf. Ambitieuze professionals halen het beste uit zichzelf met Fristads werkkleding.

Staat uw merk er niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar uw merk.