DeWALT

Een van de meest erkende professionele merken van elektrisch gereedschap! Het merk richt zich op professionele eindgebruikers en heeft ruim 95 jaar ervaring in het perfectioneren van gereedschap.

Een DeWALT machine voor iedere klus

Bij Van Buuren kunt u terecht voor DeWALT elektrisch gereedschap. Het merk is geschikt voor de doe-het-zelver en de professional. Voor iedere klus heeft dit merk het juiste gereedschap. Denk onder andere aan tackers, hamerboren, afkortzagen, kruislijnlasers, tafelzagen en kantenfrezen. Wilt u meer informatie voor een DeWALT machine? Raadpleeg onze DeWALT Experts!professionele machine van Dewalt

Permanente zoektocht naar prestaties

DeWALT streeft naar een continue verbetering van professioneel gereedschap en betrekken jaarlijks meer dan 20.000 gebruikers bij de ontwikkelingsfase van haar producten. Hiermee wil het merk verwachtingen blijven overstijgen door de juiste gereedschappen aan haar klanten te bieden.

DeWALT Perform & Perfect programma

DeWALT heeft met haar Perform & Perfect programma gezorgd voor 50% minder vibraties in haar producten. Daarnaast streeft het merk langdurige gezonde gebruikers van haar gereedschap en worden machines die stofvorming veroorzaken onderzocht om stofvorming te minimaliseren. De machines worden per categorie (stofvermindering, vibraties en controle) gelabeld. Zo weet u altijd welke machine voldoet aan de juiste eisen. DeWALT streeft naar een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke werksituaties door innovatieve machines te ontwikkelen.