Hardbrass

Hardbrass | Deurbeslag en brievenbussen

Als u op zoek ben naar deurbeslag of brievenbussen voor woningen en projecten, kunt u bij Van Buuren terecht voor het complete assortiment van Hardbrass.
In ons Experience Center in Rijssen en de showrooms in de overige vestigingen tonen wij deze collectie uitgebreid aan de wand en op de vrijstaande zuilen.

Deurbeslag

Met een assortiment van ruim 500 deurkrukken-opties vinden wij altijd een deurkruk die bij uw wensen aansluit.

Deze grote collectie deurkrukken is verdeelt over 13 verschillende afwerkingen zoals zwart, geschuurd RVS en getrommeld messing.

Hier zitten ook finishes bij die zijn behandeld volgens een PVD proces, hierbij wordt er een laagje titanium over het product gecoat.

Op deze artikelen wordt een levenslange garantie gegeven op de toplaag.

Brievenbussen

Van losse brievenbus tot een compleet systeem en alles er tussen in.
Met een groot assortiment Allux en Ivana brievenbussen zijn losse brievenbussen voor huizen en project altijd snel leverbaar en betaalbaar.
Pakketten ontvang je met de grote collectie Allux pakketbrievenbussen die wij ook in showroom laten zien.

Voor elk vraagstuk een oplossing.

Zowel op het gebied van deurbeslag als brievenbussen zoeken wij graag mee naar mogelijkheden om specifieke oplossingen te vinden in uw project.

Zo hebben wij vanuit onze 35-jarige ervaring in Italië veel contacten met diverse leveranciers en bieden wij meer dan onze documentatie laat zien.

Bij de brievenbussen bieden wij oplossingen voor poeren van hekwerken, maatwerk brievenbussen en bijvoorbeeld portiekafsluitingen.

Inspiratie opdoen?

Alle mogelijkheden zien in ons Experience Center of één van de andere zes showrooms?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@van-buuren.com