Ivana

Ivana is een huismerk van Van Buuren. De producten van dit merk zijn veelal gericht op de ijzerwarenhandel. Denk o.a. aan bevestigingsmaterialen, bouwproducten, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, gereedschap en bouwchemie. Van Buuren is uw aanspreekpunt voor producten van dit hoogwaardige merk Ivana.

Deur slot bedienen met telefoon handige app voor het gebruiken van de deur

Slot bedienen met telefoon

Producten van Ivana

Naast de bovenstaande producten levert het merk uiteenlopende kwaliteitsproducten. Bent u benieuwd wat er tot het assortiment van Ivana behoort of heeft u een specifieke vraag over dit merk? Raadpleeg dan een Ivana deskundige bij Van Buuren.

Productlijnen

Ivana ontwikkelt verschillende producten die toepasbaar zijn voor drie soorten gebruikers. Dit heeft het merk vertaald in productlijnen. Elke lijn heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ivana beschikt over de volgende productlijnen: Goldline, Silverline en Basic. Bekijk de eisen per lijn hieronder.

Ivana Goldline

De Goldline producten onderscheiden zich van Silverline door unieke innovatieve producteigenschappen. Het is een serie wat gericht is op Industrieel en professioneel gebruik. Het bevat de producten met de hoogste kwaliteit en zijn uitvoerig getest.

Silverline

De Silverline producten van Ivana behoren tot de standaardklasse van het assortiment. De producten binnen Silverline staan voor kwaliteit en design. Hiermee is Ivana één van de marktleiders binnen het segment. Industrieel en semiprofessioneel gebruik.

Basic

De producten die behoren tot de lijn Basic staan voor functioneel en goed. Deze lijn is gericht op de consument die gericht is op prijsvoordeel en thuisgebruik. Ook zijn de producten binnen deze lijn uitvoerig getest.