Milwaukee

Milwaukee is een toegewijde leverancier van elektrisch gereedschap. Met meer dan 90 jaar ervaring innoveert het bedrijf van de allereerste 1-hands boormachine (Hole-Shooter) naar snoerloos 9,0 Ah accugereedschap!

Snoerloos of gesnoerd?

Het merk richt zich zowel op snoerloos als gesnoerd elektrisch gereedschap en handgereedschap. Van Buuren levert o.a. klopboormachines, haakse slijpers, reciprozagen en diverse meetapparatuur van dit professionele merk.

Milwaukee garantie

Het merk hanteert voor ieder elektrisch gereedschap eigen garantievoorwaarden. Na registratie van uw gereedschap heeft u standaard drie jaar garantie op iedere machine. Voor actuele garantievoorwaarden van Milwaukee verwijzen wij u graag naar onze Van Buuren Service-afdeling.

Veilig opgeborgen

Met de Milwaukee ONE-KEY App registreert u al uw compatibele machines binnen 30 meter afstand. Accu leeg? Geen probleem, de machines zijn voorzien van een functionaliteit waardoor zij zelfs zonder accuduur te traceren zijn. Met behulp van deze technologie kunt u altijd uw gestolen of verloren gereedschap traceren en kunt u via de app ontdekken waar het gereedschap voor het laatst binnen bereik was van uw telefoon. Niet ver genoeg? Breidt het bereik uit met Milwaukee Tick!