DE NIEUWE OSCILLERENDE ACCUMACHINE FESTOOL VECTURO OSC 18

De accumachine VECTURO OSC 18 met gereedschapsopname StarlockMax en EC-TEC-motor garandeert een maximaal vermogen voor de zwaarste toepassingen. Bovendien uitgerust met een snel-spansysteem voor een gereedschapsloze en snelle vervanging van het gereedschap.

Optimaal werkcomfort door geminimaliseerde trillingen en loopgeluiden. Door het antivibratiesysteem zijn de behuizing en motor volledig losgekoppeld. Voor stofarm werken kan met de optionele afzuiginstallatie een mobiele stofzuiger worden aangesloten.

Het systeemaccessoire maakt exact aanzetten aan de markering, eenvoudig oriënteren op een geleiderail en nauwkeurig instellen van de invaldiepte mogelijk – naar behoefte eenvoudig en zonder gereedschap op de adapter monteren. Voor stofarm en nauwkeurig werken.

Met deze machine werkt u:

  • Tijdbesparend: snelspansysteem met StarlockMax-gereedschapopname voor een gereedschapsloze en snelle vervanging van het gereedschap.
  • Snel: koolborstelloze EC-TEC-motor met traploze toerental instelling voor een maximale voortgang van het werk.
  • Doordacht: optioneel systeemaccessoire maakt exact geleide invalzaagsneden en stofarm zagen mogelijk – zelfs bij het werken boven het hoofd.
  • Comfortabel: trilling- en geluiddemping voor een optimaal werkcomfort. Door het antivibratiesysteem zijn de behuizing en motor volledig losgekoppeld.
  • Mobiel: volledige bewegingsvrijheid zonder kabel dankzij 18V Li-Ion Compact-accupack.

Festool Vecturo OSC 18 

Bij de Van Buuren Groep leverbaar vanaf medio april.

Klik hier voor meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de infomiddag?

Klik dan hier!

Benieuwd naar de andere Festool machines?

Klik dan hier!