Nu nog sneller het juiste product vinden in onze webshop en app

Zowel onze webshop als app zijn recent geüpdatet en het assortiment bevat nu meer en uitgebreidere zoekgegevens. Hierdoor kunnen onze producten nog sneller en makkelijker gevonden worden. Daarnaast heeft onze Van Buuren Groep app nog een aantal nieuwe functionaliteiten erbij gekregen.

Hieronder een overzicht van de wijzigingen in onze webshop en app. Wil je meer weten over onze digitale mogelijkheden? Bekijk dan de pagina Elektronisch zaken doen.

Zoeken

In onze webshop en app kan vanaf nu ook gezocht worden op:

  • de titel van het product
  • de uitgebreide omschrijving van het product
  • de categorie waarin een product valt

Nieuw menu: Acties

  • Er is een nieuw menu in onze app, namelijk het menu Acties. Hier worden de artikelen getoond die op dat moment in de actie zijn. De lijst met artikelen komen overeen met de artikelen die in onze webshop in de actie zijn.

app_acties

Voorraadstatus per vestiging & Bestelling rechtstreeks versturen naar onze vestiging

  • Bij de details van een artikel is er een nieuwe knop bijgekomen. De knop zit (onderin de blauwe balk) naast de informatie-knop en ziet eruit als een soort Pakhuis. Het toont de voorraadstatus per vestiging, waarbij de groene kleur aangeeft dat het artikel voorradig is en de rode kleur aangeeft dat het artikel niet voorradig is.

 

  • Bij het afronden van een bestelling vanuit de app, kon er altijd al gekozen worden om de bestelling af te halen in één van onze vestigingen. De bestelling kwam dan vervolgens binnen in ons Distributie Centrum waarna het verstuurd werd naar de gekozen vestiging. Vanaf versie 3.0 van onze app komt de bestelling rechtstreeks binnen bij de gekozen vestiging.

app_vooraad   app_voorraadoverzicht