Beleid en maatregelen rondom
het Coronavirus

Genomen maatregelen:

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus hebben wij het beleid hieromtrent verder inhoud gegeven:

 • Intern wordt aan de hygiëne extra aandacht geschonken door zeep, papieren handdoeken en extra schoonmaak van de deurkrukken en grepen.
 • We hanteren intern, en vragen onze relaties dat ook te doen, een onderlinge afstand van 1,5 meter en wordt fysiek contact (handen schudden) tijdens de werkzaamheden tot het minimale beperkt.
 • Te woord staan van klanten aan de balie blijft mogelijk, er zullen bij onze vestigingen geen mogelijkheden meer zijn om met de medewerker het magazijn in te lopen en vragen klanten bij deze zoveel mogelijk bij de balie te wachten. Onze medewerkers dragen een mondmasker en wij adviseren u om dit ook te doen. Wij vragen u om uw handen te ontsmetten bij de ingang van onze vestigingen.
 • Intern en extern worden fysieke gesprekken zoveel mogelijk gemeden en wordt zoveel mogelijk telefonisch afspraken gemaakt.
  • Overleg met uw contactpersonen van sales zullen zoveel mogelijk via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd.
  • Er worden geen mensen op kantoor uitgenodigd, vergaderingen en bezoeken zullen alleen doorgaan indien noodzakelijk.
  • Extra wijzen wij u op de mogelijkheden om onze vestigingen via WhatsApp te bereiken, zie hiervoor onze contactpagina op de website.
 • Intern zullen we per afdeling werkplekken spreiden zodat ook hier rekening wordt gehouden met de minimale afstand.
 • Daar waar mogelijk zullen mensen vanuit huis werken.

Wij zullen constant monitoren of de genomen maatregelen voldoende zijn en/of moeten worden aangepast.

Voorraad en levertijden:

Onze voorraad is ruim voldoende en wordt dagelijks aangevuld. In ons centraal magazijn is de situatie onder controle en we hebben voldoende distributiecapaciteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onze levertijden.
Uitzonderingen zijn enkele leveranciers met productiecapaciteit in getroffen gebieden. Heeft u hier vragen over, neem u dan contact op met uw contactpersoon binnen van Buuren.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en uw en onze bedrijfsvoering niet in gevaar brengen.

Onze vestigingen zijn ook via Whatsapp te bereiken, klik hieronder voor onze contactpagina