Beleid en maatregelen rondom
het Coronavirus

Wij blijven open voor professionals.

Tijdens de sluiting van niet-essentiële winkels blijven onze vestigingen open voor professionele klanten tijdens onze normale openingstijden.

Uiteraard is het ook mogelijk om van tevoren uw bestelling via de telefoon, per e-mail, WhatsApp of via onze webshop en app te plaatsen. 

Geef aan waar en wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben of wanneer u de bestelling wilt ophalen in één van onze vestigingen..

Particulieren

Wilt u als particulier iets bij ons bestellen? Dat is mogelijk door uw bestelling telefonisch, per WhatsApp of per e-mail door te geven. Op een afgesproken tijdstip kunt u uw bestelling afhalen in onze vestigingen waar u per pin kunt betalen.

Ook is bezorging van uw bestelling mogelijk, wij vragen u dan wel vooraf te betalen.

.

Voorraad en levertijden:

Onze voorraad is ruim voldoende en wordt dagelijks aangevuld. In ons centraal magazijn is de situatie onder controle en we hebben voldoende distributiecapaciteit.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onze levertijden.

Uitzonderingen zijn enkele leveranciers met productiecapaciteit in getroffen gebieden. Heeft u hier vragen over, neem u dan contact op met uw contactpersoon binnen van Buuren.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en uw en onze bedrijfsvoering niet in gevaar brengen.

Onze vestigingen zijn ook via Whatsapp te bereiken, klik hieronder voor onze contactpagina