Bedrijfskleding

‘Een logo op uw bedrijfskleding zorgt voor herkenning en geeft daardoor een professionele uitstraling’

Vandaar dat de Van Buuren Groep voor u een zeer uitgebreid assortiment heeft voor werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast de gespecialiseerde en ervaren verkopers in de binnendienst, is er ook een adviseur in de buitendienst. Op deze manier kunt u dus zowel telefonisch als persoonlijk worden geholpen bij het maken van een juiste keuze van een kledinglijn die bij uw bedrijf en uw budget past. Tevens kan het personeel in onze vestigingen u vakkundig advies geven.

Enkele merken welke uit voorraad worden geleverd.

 • Bata
 • Bram’s Paris
 • Fristads
 • Gri Sport
 • Kansas
 • MTS
 • Rom

Ontwerp en uitvoering
De Van Buuren Groep kan voor u, indien u wenst, uw logo’s op voorraad houden. Hierdoor worden kledingstukken met logo snel uitgeleverd. Het bedrukken van t-shirts, broeken en jassen wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met mevrouw Corrie Oude Lansink, 06 – 20 13 12 76 voor een advies of een vrijblijvend bezoek. Nu een aanvraag indienen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.

Contactformulier bedrijfskleding

  Klantnummer

  Bedrijfsnaam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Geslacht *

  ManVrouw

  Voorletters *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen

  Wij willen graag *

  Persoonlijk adviesInformatie over de bestelmodule

  Bestelmodule
  Voor het kunnen bestellen via Internet is er een bestelmodule beschikbaar. Indien uw bedrijfspolicy het toelaat kunnen uw werknemers zelf hun kleding bestellen uit een voorgeselecteerd assortiment. Het afrekenen van kleding met het zogenaamde ‘Puntensysteem’ is in deze module voorzien, waarbij het mogelijk is om iedere medewerker een jaarbudget te geven in punten.