Missie & Visie

Missie

Als familiebedrijf streeft Van Buuren naar het waarborgen en welbevinden van het belang van de klant, maar ook van de medewerkers en de toeleveranciers van de Van Buuren Groep. De samenwerking met en binnen de Van Buuren Groep wordt dan gekenmerkt door korte lijnen, een platte en transparante organisatie en een duidelijke communicatie. Dit realiseren wij door:

  • Als familiebedrijf onze klanten, maar ook ons personeel en onze toeleveranciers, uiterst integer en persoonlijk te benaderen.
  • Innovatief, professioneel, servicegericht en meedenkend te zijn.
  • Onze klanten optimaal te bedienen en zo goed mogelijk proberen te ontzorgen.
  • Onszelf en ons personeel dagelijks te motiveren hard te werken voor de tevredenheid van onze klanten.

Visie

Van Buuren hecht als familiebedrijf veel waarde aan een persoonlijke, goede en langdurige relatie met klant en werknemer. Om dit te realiseren selecteren we het juiste gedreven personeel, leveren we duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en gaan we altijd in op de vraag van onze klanten.

Om bij onze klanten het verschil te maken verplicht Van Buuren zichzelf een omgeving te creëren waarin medewerkers, leveranciers én klanten voortdurend geprikkeld worden om gezamenlijke nieuwe ideeën te ontwikkelen, vernieuwende technieken en producten toe te passen en processen efficiënter in te richten. We zijn continu bezig om onszelf te vernieuwen en te inspireren, de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren en/of de kosten te verlagen voor de klant zodat we deze optimaal blijven bedienen en tevreden kunnen stellen.

‘Van Buuren… meer dan een groothandel’