Klant worden

Als u voor het eerst een bestelling plaatst, krijgt u deze onder rembours geleverd of moet u contant afrekenen bij één van onze vestigingen.

Automatische incasso

Wij bieden u de mogelijkheid om onze facturen automatisch te laten incasseren, zodat u verlost bent van allerlei administratieve zaken. De voorwaarden voor automatische incasso leest u in het document dat u onderaan deze pagina kunt downloaden. Tevens vindt u hier de machtiging.

Nieuwe klanten met een bedrijfsomvang van minder dan tien personeelsleden verplichten wij deel te nemen aan de regeling voor automatische incasso.

Wilt u opgenomen worden in ons klantenbestand, dan verzoeken wij u de benodigde formulieren hieronder te downloaden, af te drukken en zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens dient u een uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan één jaar) bij te sluiten.

U kunt de formulieren voorzien van een handtekening hieronder uploaden en verzenden of ongefrankeerd sturen naar onderstaand adres.

Formulieren

Aanvraag debiteurnummer en kredietlimiet
Automatische incasso voorwaarden
Automatische incasso machtiging


Uploaden

Formulier debiteurnummer en kredietlimiet:

Formulier incasso machtiging:

Uittreksel Kamer van Koophandel:Adres

Van Buuren Groep
Antwoordnummer 633
7440 VH RIJSSEN

Na ontvangst en beoordeling van de gegevens, zullen wij het toegekende debiteurnummer en de kredietlimiet zo spoedig mogelijk schriftelijk aan u bevestigen.

Zolang deze bevestiging nog niet heeft plaatsgevonden, blijven contant of rembours leveringen gehandhaafd. Wij vragen hiervoor uw begrip en zullen er uiteraard alles aan doen deze periode zo kort mogelijk te houden.

Indien u nog vragen heeft kunt u zich wenden tot het hoofd Financiële Administratie, de heer G.J. Freriksen, telefoon 0548 – 53 01 40.