Draagbaar bestelsysteem

Grijpt u in uw magazijn ook wel eens mis?

De Van Buuren Groep kan u helpen bij het voorraadbeheer van uw magazijn. Door middel van ons Draagbaar Bestelsysteem kunt u snel en eenvoudig uw magazijn aanvullen (en grijpt u nooit meer mis).

Het Draagbaar Bestelsysteem bestaat uit een handheld scanner en een afgestemde bestellijst met de voor u meest voorkomende producten. De bestellijst wordt samen met een adviseur van de Van Buuren Groep samengesteld en kan op elk moment gewijzigd worden.

vb_handheld_scanner Toegevoegde waarde

  • Snel en eenvoudig aanvullen van uw magazijn
  • Aan de hand van een afgestemde bestellijst de juiste producten scannen en bestellen
  • Splitsen van de bestelling op het projectnummer voor een goede afhandeling van het administratieve proces

Hoe werkt het?

Van elk product ontvangt u van ons een magazijnsticker waarop een barcode staat afgedrukt. Door middel van de handheld scanner, die niet veel groter dan een mobiele telefoon is, kunt u elk product gemakkelijk scannen en bestellen.

Plaats aan het einde van de dag de handheld scanner in het basisstation en de bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar onze verkoopafdeling, waarna wij voor u aan het werk gaan.

Besteld u producten op verschillende projecten? Geen probleem. U verstuurd de bestelling in één keer en wij splitsen uw bestelling, zodat ook het administratieve proces volledig geautomatiseerd verloopt. Van elke bestelling – gesplitst per project – ontvangt u een orderbevestiging.

Bestelbus

Ons Draagbaar Bestelsysteem kan ook ingezet worden voor uw bestelbus. Scan het verbruik van uw bestelbus en wij vullen uw rijdend magazijn de volgende dag weer aan. Wilt u het verbruik vanuit de bestelbus eerst laten controleren en eventueel aanvullen met een ordernummer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van het Draagbaar Bestelsysteem van de Van Buuren Groep.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons Draagbaar Bestelsysteem? Neem dan contact op met uw adviseur van de Van Buuren Groep of één van onze vestigingen.