Van Buuren Groep App

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is de Van Buuren Groep app voor iOS en Android ontwikkeld. Met een prachtig design en de snelle werking kunnen klanten vanaf een mobiele telefoon of tablet artikelen bestellen en artikelinformatie opvragen.

Van Buuren Groep App Android Van Buuren Groep App IoS

Welke voordelen biedt de app?

  • Meer dan 30.000 artikelen 24/7 beschikbaar om te bestellen, maar ook om artikelinformatie te raadplegen, zoals bijvoorbeeld de voorraadstatus en klantspecifieke prijzen.
  • Via de uitgebreide filter- en zoekmogelijkheden snel de juiste artikelen ter beschikking.
  • Met behulp van eigen bestellijst(en) altijd de juiste artikelen bij de hand.
  • Door middel van de camera en een barcodescanner kan artikelinformatie worden opgevraagd en kunnen artikelen direct worden toegevoegd aan de winkelmand.
  • Bij het afronden van een bestelling kan worden gekozen om de artikelen te bezorgen op een vooraf bekend afleveradres, een nieuw afleveradres of dat de bestelling wordt bezorgd in één van onze vestigingen.
  • Voorgaande bestellingen kunnen worden bekeken in de orderhistorie, die per toestel worden bijgehouden.
  • Alle contactgegevens van onze vestigingen zijn te bekijken en vanaf een mobiele telefoon kan er direct contact op worden genomen met een vestiging.

Inloggen
Door middel van een Mijn Van Buuren account kan er ingelogd worden in de Van Buuren Groep app. Dit account geeft ook meteen toegang tot onze webshop. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze onderaan de pagina aanvragen.

Bekijk hieronder een korte demonstratie van de Van Buuren Groep app.

Downloaden
De Van Buuren Groep app kan via https://www.van-buuren.com/ios worden gedownload voor iOS en via https://www.van-buuren.com/android voor Android.