Reparatie en keuren

De Van Buuren Groep heeft in Rijssen een goed geoutilleerde werkplaats waar machines van de door onze verkochte merken kunnen worden gerepareerd. Soms worden ook de ‘vreemde’ merken gewoon door ons van de klachten afgeholpen. Met behulp van goed opgeleid personeel en het juiste gereedschap worden elke dag tientallen problemen opgelost. Indien een reparatie langer duurt dan gewoonlijk dan kunt u bij ons, op aanvraag, en leenmachine krijgen.

Keuren van gereedschappen, klimmaterialen etc.
Voor de veiligheid en gezondheid van de werknemer moeten werkgevers aandacht schenken aan een veilige en gezonde organisatie van het werk en het voorkomen en beperken van risico’s op de werkvloer. Dit houdt onder andere in dat elektrisch- en motorisch gereedschap, klimmaterieel, hijs- en hefmaterialen en valbeveiligingen.

Bedrijven en instellingen met personeel in dienst moeten ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. In het besluit, dat uit de arbeidsomstandighedenwet in 1980 is voortgekomen, staan verwijzingen naar normen. Voor de elektrische veiligheid wordt dan verwezen naar de NEN 3140.

Van Buuren keurt niet zelf, dit om iedere vorm van belangenverstrengeling uit te sluiten. We hebben een onafhankelijke partner bereid gevonden om deze keuringen voor ons te verzorgen, namelijk Weenk Safety Control. U heeft als klant rechtstreeks contact met WSC over het tijdstip en de wijze van keuren en noodzakelijk onderhoud om uw materieel aan de arbo-eisen te laten voldoen. De facturatie loopt voor uw gemak via Van Buuren zodat u het aantal leveranciers kunt beperken.

Voor onze klanten beheren we alle keuringsdocumenten in de ‘Tool tracker’. Certificaten en overzichtslijsten kunt u gemakkelijk en overzichtelijk inzien door in te loggen in ons on-line gereedschapsbeheerprogamma.

Voor vragen over het keuren neemt u contact op met onze medewerkers op de gereedschap afdeling via meng@van-buuren.com of telefonisch via 0548 – 53 53 53.