Van Buuren: gespecialiseerd in installatieadvies op maat

Al jaren adviseert en levert de Van Buuren Groep aan bedrijven in de installatiebranche. Ons complete assortiment kent een aantal specialisaties en installatietechniek is er daar één van. Als partner van DUCO Ventilation & Sun Control verkopen wij installatiegerichte producten zoals ventilatieboxen en ventilatiewarmtepompen van dit kwaliteitsmerk.

Wij hebben als totaalleverancier op installatiegebied veel kennis in huis. Doordat wij installatieadvies op maat leveren, roepen onze klanten regelmatig onze hulp in. Wilt u deskundig advies over de beste producten voor uw specifieke installatieproject? Neem dan gerust contact met ons op.

Partner van Duco, ervaren in projectmatige installaties

Luchttoevoer was altijd al één van onze specialisaties. Doordat we bij de grootste Duco-dealers van Nederland horen, is de afvoer van lucht ook steeds meer een specialisatie geworden. Duco staat net als Van Buuren bekend om hoogstaande kwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan MV-boxen, warmtepompinstallaties en WTW-systemen.

Op het gebied van projectmatige installaties hebben onze specialisten veel ervaring. Zodra er sprake is van nieuwbouw, zoals bijvoorbeeld een school, worden wij gevraagd om mee te denken over een ventilatieadvies. We maken een gedetailleerd advies en leveren in samenwerking met Duco de producten die nodig zijn voor de uitvoering.

Begeleiding tijdens het complete traject

Van Buuren wordt vaak door klanten benaderd die op zoek zijn naar een ventilatieadvies voor hun installatieproject. Wij geven deskundig advies en begeleiden het volledige traject van het beginpunt tot en met de uitvoering. Wij zijn dus geen dozenschuivers, maar echte experts. Niet alleen voor installateurs, maar ook voor aannemers die zelf hun installatiemateriaal inkopen.

Slimme toepassingen en snelle ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Van Buuren geeft u daarom op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg toegang tot de meest actuele informatie over slimme toepassingen van producten en oplossingen die uw werk makkelijker maken.

Een compleet pakket

Om ons installatie-assortiment compleet te maken heeft Van Buuren vanaf begin 2018 het aanbod uitgebreid met onder andere een ruime keuze aan perskoppelingen. We zijn de Nederlandse leverancier van Raccorderie Metalliche S.p.A. (RM), één van Europa’s grootste fabrikanten en een zeer innovatieve producent van perskoppelingen. Voor de best mogelijke installatie van de perskoppelingen adviseert Van Buuren de gereedschappen van Milwaukee. Met deze combinatie van de juiste persproducten en gereedschap bieden wij de totaaloplossing. U vindt meer informatie over de perskoppelingen op onze stand (nummer 208) tijdens de Installatie Vakbeurs. Tevens wordt er een demonstratie gegeven van het juiste gereedschap op onze tweede stand (nummer 223).

Eenvoudig online zonnepanelen bestellen

Naast ventilatieproducten zijn we ook zeer actief op het gebied van zonnepanelen. We hebben een website ontwikkeld voor installateurs om eenvoudig zonnepanelen te bestellen.

Van Buuren Solar zorgt voor calculatie- en bestelgemak. Installateurs kunnen hier een complete Solar Kit samenstellen die aan alle wensen voldoet.

Primeur: de Duco Eco warmtepomp

Op de Installatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg ligt de aandacht op installatiegereedschap, perskoppelingen, zonnepanelen en natuurlijk de producten van Duco. Wij presenteren u graag bekende MV-boxen zoals de DucoBox Silent en de Ducobox Focus. De DucoBox Energy WTW zal tevens te zien zijn op onze stand.

Wij zijn er trots op dat Van Buuren als eerste dealer in Nederland de nieuwe Duco Eco warmtepomp mag presenteren. Dit product zal vanaf de introductie op de Installatie Vakbeurs leverbaar zijn op de Nederlandse markt.

Ontmoet ons op de Installatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg!

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september vindt u ons op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg met maar liefst twee stands (standnummers 208 en 223) én een exclusieve primeur! Kaarten voor de beurs zijn gratis als u zich hier aanmeldt met de code: 61818101.