Van Buuren: gespecialiseerd in installatieadvies op maat

Al jaren adviseert en levert de Van Buuren Groep aan bedrijven in de installatiebranche. Ons complete assortiment kent een aantal specialisaties en installatietechniek is er daar één van. Als partner van DUCO Ventilation & Sun Control verkopen wij installatiegerichte producten zoals ventilatieboxen en ventilatiewarmtepompen van dit kwaliteitsmerk.

Wij hebben als totaalleverancier op installatiegebied veel kennis in huis. Doordat wij installatieadvies op maat leveren, roepen onze klanten regelmatig onze hulp in. Wilt u deskundig advies over de beste producten voor uw specifieke installatieproject? Neem dan gerust contact met ons op.

Partner van Duco, ervaren in projectmatige installaties

Luchttoevoer was altijd al één van onze specialisaties. Doordat we bij de grootste Duco-dealers van Nederland horen, is de afvoer van lucht ook steeds meer een specialisatie geworden. Duco staat net als Van Buuren bekend om hoogstaande kwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan MV-boxen, warmtepompinstallaties en WTW-systemen.

Op het gebied van projectmatige installaties hebben onze specialisten veel ervaring. Zodra er sprake is van nieuwbouw, zoals bijvoorbeeld een school, worden wij gevraagd om mee te denken over een ventilatieadvies. We maken een gedetailleerd advies en leveren in samenwerking met Duco de producten die nodig zijn voor de uitvoering.

Begeleiding tijdens het complete traject

Van Buuren wordt vaak door klanten benaderd die op zoek zijn naar een ventilatieadvies voor hun installatieproject. Wij geven deskundig advies en begeleiden het volledige traject van het beginpunt tot en met de uitvoering. Wij zijn dus geen dozenschuivers, maar echte experts. Niet alleen voor installateurs, maar ook voor aannemers die zelf hun installatiemateriaal inkopen.

Slimme toepassingen en snelle ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Van Buuren volgt deze ontwikkelingen op de voet en kan u advies geven over de meest actuele en slimme toepassingen van producten en oplossingen die uw werk  op installatievlak makkelijker maken.

Een compleet pakket

Om ons installatie-assortiment compleet te maken heeft Van Buuren onder andere een ruime keuze aan perskoppelingen. We zijn de Nederlandse leverancier van Raccorderie Metalliche S.p.A. (RM), één van Europa’s grootste fabrikanten en een zeer innovatieve producent van perskoppelingen. Voor de best mogelijke installatie van de perskoppelingen adviseert Van Buuren de gereedschappen van Milwaukee. Met deze combinatie van de juiste persproducten en gereedschap bieden wij de totaaloplossing.

Eenvoudig online zonnepanelen bestellen

Naast ventilatieproducten zijn we ook zeer actief op het gebied van zonnepanelen. We hebben een website ontwikkeld voor installateurs om eenvoudig zonnepanelen te bestellen.

Van Buuren Solar zorgt voor calculatie- en bestelgemak. Installateurs kunnen hier een complete Solar Kit samenstellen die aan alle wensen voldoet.

Duco ventilatieboxen en warmtepompen

Van Buuren is zoals gezegd één van de grootste dealers van Duco producten, zo ook van de DucoBox Eco. Slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met actieve warmteterugwinning die het milieu, de gebruiker én de luchtkwaliteit op de voorgrond plaatsen: dat is waar de DucoBox Eco voor staat. Het hoge rendement maakt van de DucoBox Eco dé oplossing voor de vraag naar hernieuwbare energie

Verder leveren wij de bekende MV-boxen zoals de DucoBox Silent en de Ducobox Focus en daarnaast de DucoBox Energy-Premium plus de nieuwe DucoBox Energy Compact. Balansventilatietoestellen met warmteterugwinning volgens het D- systeem, mét automatische inregeling.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk in onze webshop de vele producten die Van Buuren u kan leveren op installatiegebied!