Hoppe

Van Buuren is het adres voor het merk Hoppe, wat garant staat voor specialistisch raam- en deurbeslag. Sinds de oprichting in 1952 maakt het merk specialistisch bouwbeslag voor raamwerk en deuren.

Hoppe heeft de goede greep voor elke deur of raam

Zoekt u specifiek deur- of raambeslag met antimicrobiële werking? De SecuSan® serie is gericht op hygiënisch verantwoorde krukken en is o.a. geschikt voor gebruik in scholen, recreatiecentra, bedrijven en ziekenhuizen. Meer weten over de werking van SecuSan®?

Zeker weten of het raam gesloten is?

De SecuSignal®-raamgreep is voorzien van een Hoppe zender die gekoppeld kan worden aan het Smart Home-systeem. Hiermee wordt een signaal verstuurt naar de centrale besturingseenheid die gekoppeld kan worden aan de verwarming, verlichting en zonwering van de woning. Meer informatie over het SecuSignal®?

Hoppe advies op maat

Weet u niet wat het meest geschikte beslag is voor uw situatie? Laat u adviseren door een Van Buuren deskundige op het gebied van deur- en raambeslag.

Kwaliteitsgarantie op deurbeslag

Hoppe geeft standaard tien jaar garantie op het oppervlak en de duurzaamheid van het deurbeslag. Het beslag van Hoppe voldoet door voortdurende kwaliteitscontroles aan de nieuwste Europese norm EN 1670 (“Hang- en sluitwerk – Bestandheid tegen corrosie – Eisen en beproevingsmethoden”).

Groei tot perfectie

Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd actieve onderneming. Duurzaamheid is het streven en dit zie je terug in elk product.