Maco

De producten van MACO bestaan onder andere uit schuifdeursystemen, raam- en deurbeslag. Al deze productseries voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen en worden voor 98% in-house geproduceerd.

Raambeslag van MACO

Al het raambeslag van MACO staat voor design, veiligheid, energie-efficiëntie en lange levensduur. Uiteraard van het hoogste kwaliteitsniveau. Actuele woningbouw-trends zijn bepaald door heldere lijnen en door geen overbodige aspecten toe te voegen. MACO zet deze trends door naar de raam- en deurenbranche, zo wordt er rekening gehouden met een geïntegreerd volledig verdekt liggend beslag, smaller wordende kozijnen en uiteenlopende aspecten binnen de huisautomatisering. MACO analyseert trends voortdurend en past haar productontwikkeling hier op aan.

Deuren

Opvallende kenmerken van MACO deursloten zijn veiligheid en comfort, gecombineerd met optimale geluid- en warmte-isolatie eigenschappen. De deursloten van MACO zijn perfect toepasbaar in iedere huis-, appartement- en zij-ingangsdeur. MACO’s innovatieve meerpuntssluitingen beschermen effectief tegen mogelijke schade en verlies. Een voordeel van de sleutelloze deurbediening is een geluids- en thermische isolatie.

MACO Schuifdeursystemen

MACO levert ook schuifbeslag voor grootoppervlakte-elementen. Dit schuifbeslag is kenmerkend door een comfortabele bediening en een groot zichtveld. Ook grotere constructies met meerdere delen zijn moeiteloos verschuifbaar. Het programma is voorzien van opvallend vormgegeven en functionele greepoplossingen. Daarnaast zijn de schuifdeursystemen verkrijgbaar met een extreem corrosiebestendige oppervlaktebescherming; TRICOAT Plus. De geschiktheid van gebruik van het hefschuifbeslag voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer informatie van het merk MACO

Wilt u meer informatie of bijgepraat worden door een MACO deskundige bij Van Buuren? Dat kan, bel onze vestiging om een afspraak in te plannen.