Altrex nieuwe vouwladders

De nieuwe vouwladders van Altrex. Heb jij ze al gespot?

Multifunctioneel en telescopisch. Stabiel én altijd zeker door uitgebogen bomen. Dat kunnen wij je verzekeren met de nieuwste vouwladders van Altrex. Sinds kort bij jou in de winkel. Heb jij ze al gezien? De VelocityLeveler & Black Pro Leveler zijn allemaal telescopisch instelbaar en plaats je daarnaast gemakkelijk zowel in A-stand als ladderstand. Zo werk je altijd veilig, zelfs op ongelijke ondergronden. Het zelfblokkerend scharnier borgt de vouwladder in elke positie.

De vouwladder is geschikt voor de professional. Zo werk je onbezorgd op hoogte, zelfs bij de meest intensieve werkzaamheden. Door de compacte afmetingen past de vouwladder gemakkelijk in elke werkbus. Daarnaast verplaats je hem gemakkelijk door de bevestigde wielen.

Velocity. Telescopische vouwladder voor de professional

De Velocity is een telescopische vouwladder. Je kunt de vouwladder zowel in A-stand als ladderstand plaatsen. Bovendien is de ladder telescopisch instelbaar zodat je hem eenvoudig kunt gebruiken op een ongelijke ondergrond, zoals in een trapgat. Daarnaast verplaats je de vouwladder gemakkelijk door de bevestigde wielen. Met de Velocity kun je elke professionele klus aan.

Door het horizontale stavlak met antislip profiel werk je comfortabel. Met de uitgebogen bomen met sta je altijd stevig en stabiel. Bovendien borgt het zelfblokkerend scharnier de vouwladder in elke positie. Veiligheid gegarandeerd dus!

Bekijk hier onze Altrex Velocity serie:

Black Pro Leveler. Telescopische vouwladder voor de professional

De Black Pro Leveler is een telescopische vouwladder. De hoogwaardige zwarte coating is naast mooi ook nog eens vuilafstotend. Je kunt de vouwladder zowel in A-stand als ladderstand plaatsen. Bovendien is de ladder telescopisch instelbaar zodat je hem eenvoudig kunt gebruiken op een ongelijke ondergrond, zoals in een trapgat. Daarnaast verplaats je de vouwladder gemakkelijk door de bevestigde wielen. Met de Black Pro Leveler kun je elke professionele klus aan.

Door het horizontale stavlak met antislip profiel werk je comfortabel. Met de uitgebogen bomen sta je altijd stevig en stabiel. Bovendien borgt het zelfblokkerend scharnier de vouwladder in elke positie. Veiligheid gegarandeerd dus!

Bekijk hier onze Altrex Leveler serie:

Leveler. Telescopische vouwladder met telescopisch instelbare voeten

De Leveler is een telescopische vouwladder. Je kunt de vouwladder zowel in A-stand als ladderstand plaatsen. Bovendien zijn zowel de ladder als de laddervoeten telescopisch instelbaar, zodat je hem eenvoudig kunt gebruiken op een ongelijke ondergrond. Daarnaast verplaats je de vouwladder gemakkelijk door de bevestigde wielen. Met de Leveler kun je elke professionele klus aan. Door het horizontale stavlak met antislip profiel werk je comfortabel. Met de uitgebogen bomen met sta je altijd stevig en stabiel. Bovendien borgt het zelfblokkerend scharnier de vouwladder in elke positie. Veiligheid gegarandeerd dus!

Bekijk hier onze Altrex Leveler serie: