Ventilatietechniek

Al sinds 1992 zijn Van Buuren en Duco samen sterk in ventilatie. Deze langdurige unieke samenwerking heeft er toe geleidt dat de namen Van Buuren en Duco onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Op gebied van acquisitie, productie en vermarkting van Duco ventilatiesystemen continueren wij onze leidende marktpositie.

Neem gerust contact met ons op zodat onze deskundige projectadviseurs u kunnen begeleiden in het bouwtraject. Wij geven advies aan aannemers, installateurs, nemen deel aan bouwvergaderingen en wij stellen uw installatie in bedrijf. Kortom “ontzorgen is onze zorg”.

Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de bewoner staat bij Duco dan ook centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

Het ventilatierooster de suskast en het muurrooster hebben zich in de afgelopen decennia reeds bewezen. Laat u ook verrassen door de nieuwe vraaggestuurde natuurlijke ventilatiesystemen. De DucoBox, de stilste en slimste MV-box van Europa, is een uiterst energiezuinige, compacte en duurzame afzuigventilator.

Welkom in de gezonde binnenwereld van Duco en Van Buuren Ventilatietechniek!

Toevoer
Toevoer

Afvoer
Afvoer

Webshop
webshop_ventilatie