Duco WTW System

vb_duco_slimvb_duco_energiezuinig vb_duco_stil

Garantie voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
Duco WTW System

Het Duco WTW System combineert het beste van twee werelden en net dat maakt het uniek. Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie (VNV) op basis van CO2-meting gaan voortaan hand in hand met warmteterugwinning (WTW) uit de ventilatieretourlucht.

De teruggewonnen warmte komt via het centrale verwarmingssysteem – zowel voor laag- als hoogtemperatuurverwarming –  opnieuw de woning binnen, dankzij de geïntegreerde warmtepomp in de fluiterstille afvoerventilator: de DucoBox WTW. Op die manier zal de HR-combiketel, waarmee een koppeling gemaakt wordt, enkel in werking treden wanneer het echt nodig is. De afgezogen lucht verlaat de woning met een temperatuur van slechts 5ºC.

Bij het Duco WTW System staat duurzaamheid centraal. Het Duco WTW System zorgt er voor dat er zonder dure investeringen zowel in nieuwbouw als bestaande bouw energie uitgespeeld kan worden en de CO2-uitstoot beperkt. Het Duco WTW System kan zowel bij nieuwbouw als renovatie ingezet worden, met een heuse energiebesparing als positief gevolg. Bij renovatie is een verhoging van twee EPA-labels met een CO2-reductie van zo’n 40% mogelijk.

Kenmerken
  • Combinatie van VNV met WTW voor optimaal rendement
  • Vraaggestuurd ventileren op basis van CO2
  • Uitgebreid gamma zelfregelende ventilatieroosters
  • Verhoging van twee EPA labels bij renovatie
Media

Bent u geïnteresseerd in dit systeem? Maak dan gebruik van de formulieren die u via onderstaande knoppen kunt invullen.