Makita

Bij Van Buuren Groep kunt u terecht voor al uw machines en accessoires van Makita. Het merk staat door ruim 102 jaar ervaring bekend om haar kwaliteit en vertrouwen. Makita streeft dagelijks naar het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe gereedschappen. Het ruime assortiment gereedschap (ruim 1500 soorten) biedt ruime mogelijkheden voor iedere vakman en doe-het-zelver.

Makita heeft voor iedere situatie een machine

Makita levert voor iedere klus het juiste gereedschap. Met verschillende segmenten binnen haar accugereedschap zit er altijd een passende machine tussen. Voor licht werk kunt u kiezen voor een 10.8 volt accumachine of een 18 volt accumachine voor het zware werk.

U bent bij Van Buuren o.a. aan het juiste adres voor een nieuwe Makita schroefautomaat, bouwradio, slagschroevendraaier of koffiezetapparaat. Naast deze voorbeelden van machines hebben wij in diverse Van Buuren vestigingen voorraad beschikbaar van dit topmerk.

AWS op een invalcirkelzaag op afzuiging

Toegankelijke service

De medewerkers van de serviceafdeling in onze hoofdvestiging in Rijssen zijn uitstekend opgeleid voor onderhoud en het repareren van alle Makita machines. Wilt u meer weten over een machine van Makita? Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact op met één van onze Makita-experts!

AWS

Een afzuiging dat automatisch start als de Makita machine gebruikt wordt? Met het Auto-start Wireless System van Makita wordt de afzuiging direct geactiveerd via een Bluetooth-zender. Klik op het onderstaande logo voor meer informatie.

 Auto-start Wireless System

Garantie met een glimlach

Makita hanteert een standaard garantietermijn drie jaar op haar gereedschap. Op de accu’s en laders krijgt u een garantie van twee jaar en voor toebehoren heeft u recht op één jaar garantie.

Makkelijk en snel een Makita bestellen?

Via onze webshop of onze gloednieuwe Van Buuren App kunt u alles van Makita bestellen.